Programe software ERP pentru managementul complet al afacerii
Ne puteti suna la: 0341.469.254

Solutii software pe profile de activitate

Companiile care cauta solutii software pentru gestionarea activitatii proprii activeaza in domenii diferite, fiecare purtand cu sine specificul activitatii sale. Companiile cauta solutii la probleme punctuale, bine identificate, cu rezolvari specifice industriei din care fac parte.

Solutiile software oferite de Amasoft Expert acopera mai multe verticale de business, rezultatul fiind o solutie completa pentru diverse domenii de activitate. Rezultatul implementarii unei solutii software depinde si de capacitatea solutiei software alese de a raspunde exact nevoilor tipului de activitate analizat.

Agricultura

Companiile din domeniul agricol necesita aplicatii de tip ERP specific industriei agricole, industrie cu un set unic de cerinte functionale ce nu sunt necesare în cadrul companiilor obisnuite de fabricatie sau distributie si care, de regula, nu sunt disponibile in cadrul unei solutii ERP obisnuite.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru agricultura

Constructii si lucrari

Lucrul cu centre de profit este esential in acest domeniu de activitate, precum si o analiza cat mai in amanunt a tot ceea ce reprezinta o componenta a acelei lucrari: evidenta veniturilor si cheltuielilor, precum si a fluxului de numerar pe o lucrare sau pe un grup de lucrari, etc.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru constructii si lucrari

Contabilitate

O solutie ERP usureaza mult munca expertilor contabili si a firmelor de contabilitate, oferind multiple instrumente pentru analiza economica, financiara, manageriala.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru contabilitate

Distributie

O solutie software completa pentru sectorul de distributie acopera toate procesele aferente, anume: de achizitie, logistica, depozitare, vanzare, gestionare a comenzilor de la clienti, evidenta si urmarirea procesului de livrare, gestionarea politicilor comerciale in functie de criterii specifice.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru distributie

Prestari servicii

Pentru o societate de prestari servicii este, de cele mai multe ori, foarte important sa tina o evidenta contractelor comerciale (in lei sau in alte monede), sa poata genera rapid si automat facturi (spre exemplu, cazul facturilor de abonament), sa poata tine o evidenta corecta a sumelor de incasat, etc.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru prestari servicii

Productie

Solutiile software integrate de tip ERP ofera multe beneficii companiilor din domeniul productiei. Printre acestea se pot enumera: evidentierea costurilor de productie, trasabilitatea (foarte important in industria alimentara), evidentierea rebuturilor si pierderilor, precum si a diferentelor intre consumurile normate si cele reale, garantia produselor, termenele de valabilitate a produselor, postcalcul la productia obtinuta, etc.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru productie

Retail

WinMENTOR ofera o suita completa de solutii software orientate catre activitatea de tip retail, de la gestionarea Front-Office a punctelor de vanzare pana la cea de Back-Office si depozit, cu scopul bine determinat de a va oferi intregul control asupra retelei dumneavoastra de magazine, indiferent de locatia geografica a acestora.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru retail

Service auto

Modulul Service Auto functioneaza impreuna cu produsul WinMENTOR varianta Extins si contine procedurile specifice activitatii de service auto: programare lucrari, lansare comenzi in executie, urmarirea consumurilor pieselor de schimb, inchidere comenzi, facturare comenzi, incasarea facturilor.

Mai multe detalii despre solutii ERP pentru service auto

 

Oricare ar fi domeniul dumneavoastra de activitate, posibilitatile de parametrizare oferite de tehnologiile software folosite va ofera posibilitatea de a solutiona probleme dintre cele mai diverse. Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre activitatea dumneavoastra si posibilitati de imbunatatire a acesteia.

Contact

Amasoft Expert SRL
Str. Ion Adam nr. 22
Constanta, Romania

Telefoane:
+40 341 469.254
+40 341 469.255
+40 341 469.256

Fax:
+40 341 469.257